Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Container ophaal verzoek aanvragen vanuit de email

Geplaatst op zaterdag 06 juni 2020 door Maurice Hagen

Sinds vandaag, 8 juni 2020, is het mogelijk om een container ophaalverzoek in te dienen via eerder verstuurde emails. In alle email communicatie over de betreffende container zal de link voor container ophalen zijn toegevoegd.


Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Op het moment dat je op de link klikt krijg je de mogelijke ophaal momenten te zien.
  2. Vul het gewenste moment in en vraag de ophaal aan
  3. Om er zeker van te zijn dat je de container ophaal verzoek hebt ingediend wordt er een email verstuurd. 
  4. De moet binnen 15 minuten geverifieerd worden, pas na de verificatie is het ophaalverzoek ingediend bij de planning.
  5. Niet binnen de 15 minuten geverifieerd? Dan verloopt de aanvraag en zal deze niet worden uitgevoerd. Je moet dus opnieuw een ophaal verzoek indienen.
  6. Wij halen de op de gewenste container


Waarom een ophaal verzoek per email?

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen willen wij de klanten zo veel mogelijk zelf kunnen laten uitvoeren, dit doen wij middels ons online klanten portaal. Om het nog makkelijker te maken om een geplaatste afvalcontainer op te laten halen hebben wij besloten om dit via alle email communicatie mogelijk te maken. De hoeveelheid telefoongesprekken per dag neemt alsmaar toe, hierdoor staat u als klant onnodig in de wacht. Dit is zonde van uw tijd.


Is dit veilig?

Ja, wij hebben ervoor gekozen om een ophaal welke vanuit de email wordt aangevraagd te laten verifiëren, dit doen wij middels een email richting het account dat de bestelling heeft geplaatst. Hierdoor weten wij zeker, dat de gene die het ophaalverzoek indient ook degene is die de container heeft bestelt.


Wat gebeurt er als ik per ongeluk op de link klik?

Dan is er nog niks aan de hand, ons systeem controleert of de aanvraag door een bot en persoon komt, hierdoor zal niet zomaar een ophaal verzoek worden aangevraagd of bevestigd.


Heb je vragen na aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar om te helpen!

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Artikel is geschreven door Maurice Hagen. Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl, met 22 jaar werkervaring in de recycling/milieusector.