27 maart 2020

De buitengewone omstandigheden in 2020

Het zijn buitengewone omstandigheden, waarin wij momenteel leven, werken en moeten acteren. Wij werken gewoon door. Vooral vanuit huis en samen met klanten, particulieren en bedrijven, proberen wij het er beste van te maken. 


Onze bijzondere aandacht gaat uit naar de planners en chauffeurs van onze transporteurs. Wij zien deze mensen als bikkels om toch het afval op de juiste manier af te voeren. Probeer het daarom zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken voor deze mensen. Help mee om de afzetcontainers te laden zoals is voorgeschreven. Maximaal 20 cm. boven de rand en de juiste afvalstroom in de bestelde container. 


Heb begrip als de chauffeur komt plaatsen en laden, dat er geen fysiek contact is om zo de risico’s te beperken. 


Uw hulp daarbij is van groot belang.


Groot aanbod bij de milieustraten


Doordat veel mensen vanuit huis werken en de zorg voor de kinderen hebben en het niet meer heen en weer reizen naar werk en kantoor, gaan veel mensen klussen in en om het huis aanpakken. Er wordt behangen, geschilderd, maar ook klussen gedaan, die al heel lang niet gedaan werden. Kasten opruimen, schuren met overtollige spullen wegdoen van alles en nog wat! 

Men kan “het afval” naar de milieustraat brengen, maar dat kost weer veel tijd en er wordt juist aangegeven om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Materiaal afvoeren in uw mooie auto wat ook niet makkelijk is. Wat dacht u van de grote drukte bij de milieustraten. 


Wij hebben een fantastisch oplossing: huur bij ons een afzetcontainer voor al het materiaal wat u kwijt wilt.


Bijvoorbeeld een bouw- en sloopcontainer, of een puincontainer. Wat dacht u van een huisraad-container om oude tafels, stoelen, kortom huisraad weg doen. Plaats al uw overtollige spullen in de container op efficiënte wijze in de container, want let op: luchtafvoeren kost u geld, probeer zoveel mogelijk op te vullen!!  


Bijvoorbeeld; rol de vloerbedekking op dan neemt dat minder ruimte in. Als er kasten moeten worden afgevoerd, vul deze ruimten op met ander materiaal of haal de kast uit elkaar en plaats de vlakke delen tegen de zijwanden, ontdoe tafels van poten, zodat er min mogelijk lucht wordt afgevoerd.


Een prachtige oplossing: container bestellen via onze website. U geeft zelf aan wanneer u de container voor de deur wilt hebben. Is de container vol en kan die opgehaald worden stuur een bericht via de mail, chat, WhatsApp of gewoon een telefoontje is voldoende. 


Zelfs als de container ‘s morgens wordt geplaatst, bestaat de mogelijkheid om dat ‘s middags te laten ophalen, indien de planning dat toelaat. Anders de volgende dag. U ziet het en kan het ook ervaren, dat er totaal geen fysiek contact bijkomt. Gemak dient de mens. Zeker in deze buitengewone tijd.

Maurice Hagen - ContainerHurenIn.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.