18 januari 2019

Een voorbeeld van duurzaam recyclen

Verouderde turbinebladen van windmolens zijn na jaren gebruikt te zijn aan vervanging toe. Het recyclen hiervan is erg lastig. De turbinebladen van windmolens bestaan uit eencomposiet van een licht en sterk materiaal met een lange levensduur.

Er is goednieuws; dankzij een nieuw ontwikkelde en duurzame oplossing van een aantal bedrijven en een overheidsinstelling krijgen deze turbinebladen een tweede leven als stoeptegel.

Een goed voorbeeldvan onze kringloop-economie.

Maurice Hagen - ContainerHurenIn.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.