18 juli 2019

Hoeveel bedrijfsafval heeft u?

Ieder bedrijf moet zelf voor afvoer van bedrijfsafval en papier/karton zorgen. 


U heeft een bedrijf waarin afval een product is waar u snel en adequaat vanaf wilt. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn om een rolcontainer bij uw bedrijfspand te plaatsen. Uw bedrijfsafval en papier/karton zijn producten, die onze afvalverwerkers op de meest milieuvriendelijke manier verwerken. Elke bedrijfssector heeft zijn specifieke afvalproblematiek. De vraag is vaak hoeveel vuilniszakken komen er op de werkplek vrij? Wij kunnen u daarbij adviseren om de juiste rolcontainer bij ons te bestellen. 


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard helpen wij u om de juiste container te kiezen, welke voor u het beste van pas komt.


De ledigingen kunnen plaatsvinden op vastgestelde dagen te weten: 2 x per week, 1 x per week, 1 x per 2 weken en 1 x per weken. 


Onze transporteurs zorgen voor een goede afvoer en verwerking van uw afval 

Maurice Hagen - ContainerHurenIn.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.