Dakafval containers

Goedkope dakafval container huren?

Regel snel en eenvoudig uw dakafvalcontainer via ContainerHurenIn.nl. Eenvoudig online betalen via iDEAL of bankoverschrijving met levering in heel Nederland!

Dakafvalcontainer

Regel snel en eenvoudig uw afvalcontainer via ContainerHurenIn.nl. Eenvoudig online betalen via iDEAL of bankoverschrijving en levering in heel Nederland!

 afvalcontainer
Korting
Dakafval 3m³
Excl btw € 475,00
Incl btw € 574,75
meer informatie
 afvalcontainer
Korting
Dakafval 6m³
Excl btw € 615,00
Incl btw € 744,15
meer informatie
 afvalcontainer
Korting
Dakafval 10m³
Excl btw € 765,00
Incl btw € 925,65
meer informatie
 afvalcontainer
Korting
Dakafval 10m³ (gesloten)
Excl btw € 765,00
Incl btw € 925,65
meer informatie

Wat mag er in de dakafvalcontainer worden gestort?

Afval bestaat niet meer, tegenwoordig beschouwen we dit als restmaterialen die voor een groot deel weer hergebruikt worden voor andere toepassingen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de portemonnee en door afval te scheiden voorkomen we boetes en andere vervelende zaken. Het is daarom van belang om te weten wat er wel en wat juist niet in een dakafvalcontainer afgevoerd mag worden.

Dit mag wel:
 • dakbedekking (dakleer, bitumen- en teerhoudend)
Dit mag niet:
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • bomen (aparte container tuinafval)
 • gewolmaniseerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • geïmpregneerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • grind (aparte container bouw en sloop)
 • matrassen (inleveren bij de milieustraat)
 • snoeiafval (aparte container tuinafval)
 • stronken (aparte container tuinafval)
 • takken (aparte container tuinafval)
 • verduurzaamd hout (aparte container bouw en sloop)

Wanneer u niet goed kunt inschatten hoeveel dakafval er afgevoerd moet worden, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor advies. De dakafvalcontainers tot 10m³ mogen tot 20cm boven de rand worden geladen, de grotere maten tot maximaal aan de rand.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen storten?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoeft u niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval moet u wel rekenen op aanvullende kosten. Mocht dit het geval zijn zullen we u daarvan op de hoogte stellen. Wanneer u niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in deze dakafvalcontainers kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Overal in Nederland

Onze all-inclusive prijzen zijn duidelijk en transparant. De tarieven staan zowel exclusief als inclusief BTW vermeld, verder is de levering, het ophalen en de milieutoeslag reeds in de prijs inbegrepen. U kunt zes weken gebruik maken van deze container. Wij leveren door heel Nederland zonder extra kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.