Afval container huren Zuidplas

Piepschuim container huren in Zuidplas

Een piepschuim container huren in Zuidplas regel je eenvoudig en snel bij ContainerHurenIn.nl. Vanaf €990,- kom je eenvoudig van jouw piepschuim af.

Je weet vooraf waar je aan toe bent. Met het all-in tarief betaal je één vast bedrag om van je piepschuim af te komen. Wij plaatsen de container bij jou in Zuidplas, jij vult het met je afval. Als de container vol is halen wij de container op en recyclen we het afval.

Prijs piepschuim container

Afhankelijk van het formaat container voor piepschuim betaal je. Dit bedrag is inclusief plaatsing, 6 weken huur, ophaal, transport en recyclen van het piepschuim.

Prijzen voor de containers zijn inclusief btw.

Piepschuim 20m³ container

Piepschuim 20m³

€ 1197,90

Piepschuim 40m³ container

Piepschuim 40m³

€ 1379,40

Wat mag er in een piepschuim container?

Om de prijs voor een piepschuim container zo minimaal mogelijk te houden zijn er enkele voorwaarden, onder andere welke materialen er in de container gedeponeerd mogen worden. Hieronder volgt de lijst met toegestane en niet-toegestane materialen:

Wel-toegestaan

  • schoon piepschuim
  • EPS
  • geëxpandeerde polystyreen
  • tempex
  • wit piepschuim

Andere afvalstromen

Naast een piepschuim container, hebben we ook nog containers beschikbaar voor 12 andere afvalstromen in Zuidplas. Hieronder vind je het overzicht van de beschikbare afvalstromen:

Waarom je kiest voor ContainerHurenIn.nl

Een afvalcontainer bestellen in Zuidplas kan eenvoudig en snel bij ContainerHurenIn.nl.

Ben je bezig met een klus of verbouwen en wil je een goedkope container huren in Zuidplas? Wij leveren een container in het bestelde formaat bij jou op locatie. Vervolgens kan je de container vullen met afval. Wanneer de container vol is, halen wij deze op. Dit geef je aan middels een ophaalverzoek.

Levering Nederland

Een afvalcontainer huren door heel Nederland. Bij ContainerHurenIn.nl kan dat! Ook in Zuidplas een afvalcontainer huren voor jouw klus.

Online portaal

Een afvalcontainer bestellen is eenvoudig zelf online te regelen. 24/7 kan je via het online klanten portaal je containers beheren.

Kwaliteit en milieu

Wij zorgen ervoor dat jouw afval goed wordt verwerkt. Onze toeleveranciers dienen aan hoge kwaliteits- en milieueisen te voldoen.